Het negende heeft een ruime en overtuigende zege geboekt op laagvlieger Nunspeet. In een zeer eenzijdige wedstrijd won de equipe van leider Jan Willem van Hal met 6-1. Proefondervindelijk is bewezen dat de kans zeer groot is dat je scoort op 10 november als je voornaam met een J begint. Jos, Jan Jaap, Jasper, Jan Willem, Johan én Jan Peter tekenden voor de treffers.

Vanaf het begin was het initiatief voor de Apeldoorners. Al vroeg in de wedstrijd kwam de eerste treffer. Onze benjamin Jos liet voor het eerst dit seizoen het netje bollen. Hij stoomde op vanaf het middenveld en schoot de bal in de hoek van het goal, 1-0. Kort daarvoor was hij in het veld gekomen voor Pieter, die met een lichte blessure naar de kant moest, maar later weer kon invallen.

De 2-0 was voor Jan Jaap. Een corner van Jan Peter belandde op het hoofd van Evert, die bewust of onbewust de bal verlengde naar Jan Jaap. Die zette zich met een mooie lichaamsbeweging vrij en schoot de bal in opnieuw de linkerhoek.

CSV kreeg veel corners in de eerste helft, en vaak kwam daar gevaar uit. Zo ook bij de 3-0, wederom een strakke corner van Jan Peter, en Jasper greep zijn kans. Hij sprong boven zijn tegenstander uit en kopte de bal hoog in het goal, 3-0. Nog voor rust werd het 4-0. Een lange bal kwam bij Roald, die stuurde Jan Jaap de diepte in en die faalde oog in oog met de keeper niet.

Na rust kreeg Jan Jaap direct de kans op zijn derde. Een prachtige lange bal van Johan werd goed gecontroleerd door onze linksbuiten, maar helaas ging het schot naast. CSV bleef echter goed voetbal op de mat leggen, met de sterk spelende Ruben en Jos op het middenveld. Jan Willem en Jan Jaap waren nog dicht bij een goal, maar hun schoten gingen over. Bij een volgende gelegenheid werd Jan Willem neergelegd en ging de bal op de stip. Hij benutte deze kans zelf door de bal keihard in het midden van de goal te schieten, en bereikte zo het mooie moyenne van 1 goal per 45 minuten spelen.

Even later versierde Jan Willem wederom een penalty. Dit keer helaas in de eigen zestien, wegens hands. Werner keerde echter de strafschop met een prachtige redding, tot grote woede van de Nunspeet-verdediging, die dacht nog een reële kans op de overwinning te hebben.

Johan zette zijn reeks van 'doelpunt bij rentree na blessureleed' voort met een vallend schot van net buiten de zestien. De bal zeilde strak de hoek in, en de keeper was kansloos, 6-0.

In extremis kwam Nunspeet dan toch nog van die hatelijke nul af. Een aanvaller van de Nunspeters mocht ver het strafschopgebied in komen, omspeelde Werner en vuurde de bal richting doel. Jan Peter probeerde op de doellijn nog redding te brengen, maar gaf hiermee juist het laatste tikje. Eindstand van deze voor CSV goede wedstrijd: 6-1. Volgende week wacht Groen Wit, een nieuwe test voor het negende.