Foto
Tichem in EDO-tenue
Tegen Zwart-Wit heeft middenvelder Arjan Tichem zijn laatste wedstrijd gespeeld voor de roodgele Mannschaft. Hij vervolgt zijn carrière bij het Utrechtse EDO (Eendracht Door Ontieglijkveelzuipen). Tichem vertrekt transfervrij bij de ploeg van manager Van Hal, zijn aflopende contract werd niet verlengd.

In de afgelopen vijf seizoenen heeft Tichem zich steeds vaster op het middenveld van CSV 6 (vanaf seizoen 2012-2013 CSV 9) gespeeld. Tichem was een van de spilfiguren in het kampioenschapsteam van 2009. Hij stond vooral bekend als een onvermoeibare noeste verdedigende middenvelder, die zo nu en dan vriend en vijand verbaasde met lange rushes en fladderende afstandsschoten. Menig tegenstander heeft zich verkeken op de lenigheid van Tichem’s benen, maar desondanks werd zijn verbintenis niet opengebroken. R. van der Wilt van de technische staf: “We moeten doorselecteren, ik snap dat dat voor zo’n jongen niet leuk is, maar we willen zijn positie toch anders in gaan vullen.”

Uit respect voor de prestaties van Arjan Tichem heeft de leiding van CSV 6 besloten dat niemand meer in zijn shirt met nummer 6 zal spelen. De tenues worden namelijk deze zomer vervangen, en er ligt voor Tichem’s opvolger weer een nieuw en vers exemplaar klaar. Als versterking voor het middenveld van CSV is Jasper Dijkgraaf aangetrokken. Hij komt transfervrij over van VIOS Vaassen.

 


Wiebe Boonstra
07/15/2012 4:19am

Het vertrek van deze speler is een verlies voor de Apeldoornse velden! Toch wat kritiek op de bij het artikel geplaatste foto. Ik zie de legendarische nummer zes van de roodgele manschaft spelen in een groenwit shirt met nummer 8????

ReplyLeave a Reply.