Foto
Op zaterdag 15 september om exact acht minuten over twaalf nam aanvoerder Johan Lammers met een brede lach de sponsorkleding van CSV Apeldoorn 9 in ontvangst. Frank Mennink en Gerard van Hal staan voor de komende vier jaar gezamenlijk op het shirt en de pakken van het negende. Niet alleen presentatiepakken en wedstrijdtenue's, maar ook inloopsweaters en tassen worden gloednieuw bekostigd door Mennink Makelaars en Meeùs. Johan Lammers hield een gloedvolle speech, waarin hij beide sponsoren hartelijk bedankte en de hoop uitsprak hun naam door middel van goede prestaties op een goede manier in de markt te zetten. 

Omdat de wedstrijd van zaterdag helaas verschoven werd naar de twintigste, had teammanager Jan Willem van Hal razendsnel een nieuw dagprogramma opgesteld.  Een ruim twee uur lange golfclinic op De Scherpenbergh in Lieren, onder leiding van golfprofessional Hiddo. De middag werd door pesudo-golfpro Ronald van der Wilt voorzien van adviezen en tips. De baltovenaars van het negende werden ingewijd in de wondere wereld van putts, driving ranges en holes in one.

De middag werd afgesloten met een zo-dicht-mogelijk-bij-het-vlaggetje-wedstrijd. Johan, gedreven door nicotinegebrek, won dit glansrijk. Zelfs de golfpro kreeg zijn bal niet dichter bij de hole dan onze aanvoerder. Het grootste gedeelte van het team had, laten we maar zeggen, iets meer moeite met de hole. Hint: er lag een grote waterpartij voor de green.

Na een dag buiten werd deze sponsordag afgesloten met een etentje in de Apeldoornse binnenstad. En wat drankjes.

De komende week barst voor CSV Apeldoorn 9 de competitie in alle geweld los. Donderdag is de aftrap met de uitgestelde uitwedstrijd tegen Zwart Wit, zaterdag volgt de eerste thuiswedstrijd op het Orderbos, tegen VVOG.

 

Leave a Reply.